Sunteti pe: Homepage > Tiparire flyere
04/04/2020
Tiparire flyere

Print-ul reprezinta una din modalitatile prin care ne exprimam ideile si ne facem cunoscute produsele si serviciile, folosind una dintre cele mai vechi si cunoscute tehnici de comunicare: Imaginea.
 

1. Flyere-le si pliantele sunt instrumete de marketing cu efecte pe termen scurt . Adesea ele sunt folosite pentru a instinta asupara unei promotii de moment sau al unui eveniment. Daca pt flyer este indicat sa aiba un mesaj atractiv si o reducere precum si distributie stradala pentru pliant se recomanda distributie in cutia postala si un continut bogat in informatii despre serviciul , functionalitatea sau beneficiul produsului respectiv.

2. Cataloagele, revistele, brosurile sunt materiale care sunt destinate unei informarii complete asupra serviciilor sau produselor unei companii de cele mai multe ori ele continand poze si o larga descriere sau informare cu privire la serviciile sau produsele prezentate.

3. Afisele fie ca sunt de mari dimensiuni ( 1/1.5 m ) sau un A4 au menirea sa decoreze biroul , standul expozitional sau geamul magazinelor si in general contin un mesaj scurt si atragator si in anumite cazuri reduceri.

4. Cartile de vizita sunt precum prima impresie, ele trebuie sa reprezinte cu profesionalim persoana a carui nume este inscrisa pe aceasta. Cartea de vizita este prima informatie pe suport de hatie pe care o inmanam in cadrulunei intalniri si de multe ori singura care se pastreaza din alte materialele publicitare. Fie ca sunt orizontale sau verticale pe cartoane speciale sau nu , ele contin datele de contact si logo-ul companiei si sunt puntea de legatura dintre noi si cei cu care avem legaturi de afaceri.

5. Coli cu antet ca si plicurile personalizate arat grija si respectul unei companii fata de imaginea sa inspirand incredere si profesionalim .

6. Mape - orice firma care se respecat are o mapa de prezentare a produselor sau serviciilor. Mapa ca si cartea de vizita care adesea insoteste mapa reprezinta imaginea companiei.

Comunicate
Noul site al agentiei Quality Service a fost lansat
Puteti naviga in noile sectiuni si galeriile foto actualizate.

Quality Service distribuie noul catalog Diego Arad
Catalogul magazinului Diego Arad este distribuit de echipa noastra.eXTReMe Tracker